Nieuws > IPCAS Race Nederland

Oktober 2013

Tom in zijn 1e slalom run op de IPCAS in LandgraafBinnen het project Van FUNdament tot Talent wordt samen met het Internationaal Paralympisch Comité IPC) een internationale wedstrijd (IPCAS Race) georganiseerd voor wintersporters met een handicap. Het is een prachtige kans voor de selectieleden en talentvolle atleten om voor eigen publiek en media te presteren. Daarnaast kunnen andere wintersporters met een handicap in eigen land zien hoe het er aan toe gaat bij een internationale wedstrijd. Deze internationale wedstrijden zijn de eerste van het kwalificatietraject richting de Paralympische Spelen in Sochi 2014 en vinden plaats op 21 en 22 november 2013 in Snowworld Landgraaf.

Klik hier voor meer foto's  van de IPCAS slalom race 2012 in Landgraaf!

Kijk ook eens op de facebook pagina van de Nederlandse Ski Vereniging.

De talenten en Kees-Jan van der Klooster - IPCAS Landgraaf
facebookhyvestwittergoogle pluslinkedin

Bekijk mijn laatste video!