Nieuws > Tom gaat naar CTO Papendal en HAN Arnhem

Augustus 2013

Tom op PapendalVanaf 26 augustus 2013  start ik met het CTO programma op Papendal en mijn nieuwe studie, Communicatie en Multi Media Design aan de HAN. Hiervoor ga ik in Arnhem wonen dichtbij Papendal.

CTO betekent - Centrum voor Topsport en Onderwijs -. Uniek aan een CTO is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen, dit alles met minimale reistijden. Het CTO biedt de topsporters een breed scala aan voorzieningen en diensten met als doel dat de topsporters in hun sport én studie het beste uit zichzelf kunnen halen.

 Road to RioDe CTO sporters trainen samen met de nationale heren- en dames rolstoelbasketbalteams o.l.v. Gert Jan van de Linden. Deze trainingen zijn van maandag t/m donderdag. Daarnaast wordt er ook nog op vrijdag en zondagochtend getraind met de nationale U23 selectie o.l.v. Irene Sloof.

Persoonlijk doel is om de selectie te halen van het nationaal heren rolstoelbasketbalteam en uiteindelijk de Paralympische spelen 2016 in Rio.
facebookhyvestwittergoogle pluslinkedin

Bekijk mijn laatste video!