Nieuws > Nationale puntenwedstrijden aangepast skien

Januari 2013

Nationale puntenwedstrijd aangepast AlpineBij verschillende Nationale wedstrijden kunnen aangepaste alpine skiërs, indien zij in bezit zijn van een geldige licentie, aan de start staan. Op deze wedstrijden start de categorie ‘aangepast alpine’ in een eigen categorie. Binnen deze groep worden de tijden berekend op basis van een handicapfactor.


De volgende wedstrijden waar aangepast skiërs in een ‘eigen’ categorie kunnen starten zijn:

• 30 maart 2013, Discovery Cup in SnowWorld Zoetermeer
• 21 april 2013, Skiteam Dordrecht / WSB in SnowWorld Landgraaf
• 11 mei 2012, OSR in SnowWorld Landgraaf

Op alle overige sneeuwwedstrijden in het seizoen starten de skiërs in de reguliere eigen leeftijdscategorie op basis van NSkiV-sneeuwpunten. De geskiede tijden worden direct in de officiële uitslagen opgenomen zonder factorberekening. Bij deze wedstrijden kunnen NSkiV-sneeuwpunten worden behaald.
facebookhyvestwittergoogle pluslinkedin

Bekijk mijn laatste video!