Nieuws > De Hoogste Wintertijd 2012 groot succes! - Meer dan 40.000 euro opgehaald

Oktober 2012

Logo Hoogste WintertijdIn de nacht van 27 op 28 oktober vond in SnowWorld Landgraaf voor de tweede keer het evenement: De Hoogste Wintertijd plaats. De ruim 120 deelnemende wintersporters brachten met hun nachtelijke kilometers op de indoorpiste 40.016 euro bijeen voor de Johan Cruyff Foundation en het project “Van FUNdament tot Talent”.

Meer dan 120 enthousiaste skiërs en snowboarders zetten zich tijdens de nacht dat de wintertijd inging in om geld in te zamelen voor de Johan Cruyff Foundation. De deelnemers, gesponsord door vrienden en familie, legden tijdens de 14 uur durende wintersportmarathon gezamenlijk 3126 kilometer af en brachten hiermee een fors bedrag bijeen voor het project Van FUNdament tot Talent. Dit project is een initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation. Met ondersteuning van de Mentelity Foundation, die binnen dit project de snowboarders begeleidt, zetten zij zich in om jongeren met een lichamelijke beperking te laten kennismaken met wintersport en eventueel de doorstroom naar een talentengroep te begeleiden.

Bibian Mentel, oprichtster van de Mentelity Foundation en ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation, is erg positief over het verloop van het evenement: "Het was fantastisch, vooral de tomeloze inzet van alle deelnemers en hun inspanningen om dit bedrag bij elkaar te krijgen, daar word ik helemaal emotioneel van... Volgend jaar weer!"

Team TBMA op Hoogste Wintertijd 2012Ook het team van TBMA,(Tom Houben, Anouk Houben en Flip Alkemade) heeft met meer dan 150 afdalingen en een donatie van
€ 2000,- een prima bijdrage geleverd aan dit fantastische evenement. 

De Hoogste Wintertijd is een initiatief van de Ned. Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation met ondersteuning van SnowWorld Landgraaf.
TBMA schenkt € 2000, - aan project “Van FUNdament tot Talent”

 

 

 

 

 

 

 


Van FUNdament tot Talent

 

Klik hier voor meer foto's van de Hoogste Wintertijd 2012!

Klik hier voor de video van de Hoogste Wintertijd 2012!

Kijk ook eens op de facebook pagina van de Hoogste Wintertijd.
facebookhyvestwittergoogle pluslinkedin

Bekijk mijn laatste video!