Nieuws > De Hoogste Wintertijd - 27 en 28 oktober 2012

Augustus 2012

evenement ‘De Hoogste Wintertijd’ 2012In de nacht dat de wintertijd ingaat, van zaterdag 27 op zondag 28 oktober 2012, vindt in SnowWorld Landgraaf  voor de tweede keer het bijzondere evenement ‘De Hoogste Wintertijd’ plaats. Tijdens deze wintersportmarathon gaan skiërs en snowboarders een sportieve nachtelijke uitdaging aan om geld in te zamelen voor de Johan Cruyff Foundation.

Met een team zal 14 uur achter elkaar worden geskied en geboard, van 20.00 uur s ’avonds tot 10.00 uur de volgende ochtend met als doel zoveel mogelijk afdalingen te maken. Langlaufers en tour-skiërs kunnen uiteraard ook deelnemen aan dit sportieve evenement.

Met deze topprestatie willen wij € 50.000 inzamelen voor de Cruyff Foundation. Dit bedrag zal geheel ten goede komen aan het project ‘Van FUNdament tot Talent’. Dit project van de Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation streeft ernaar jonge beginnende wintersporters met een lichamelijke beperking verder kennis te laten maken met de wintersport en ze de mogelijkheid te bieden door te stromen tot talent. Ik zit zelf ook in dit project en zou het onwijs gaaf vinden als jullie mee zouden doen met dit evenement

Voor deze wintersportmarathon zijn we op zoek naar skiërs en snowboarders met het hart op de goede plek die deze winterse uitdaging willen aan gaan.

project ‘Van FUNdament tot Talent’
De Hoogste Wintertijd is een initiatief van De Nederlandse Ski Vereniging in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation en de Mentelity Foundation.
Binnenkort volgt meer informatie dus houdt onderstaande website in de gaten om je voor dit evenement aan te melden! http://www.cruyff-foundation.org/smartsite.net?id=2530. Je kan ook mij een mailtje sturen info@tomhouben.nl dan hou ik je op de hoogte waar je kan inschrijven zodra dit bekend is

Klik hier voor een fotoverslag van de voorgaande editie

 
facebookhyvestwittergoogle pluslinkedin

Bekijk mijn laatste video!