Nieuws > Tom geselecteerd voor EK selectie Nederlands U22 rolstoelbasketbal team!!!

Juli 2012

Europees Kampioenschap U22 rolstoelbasketbal - Stoke Mandeville Stadium UKVan 8 juli t/m 15 juli 2012 vindt in het Stoke Mandeville Stadium het Europees kampioenschap U22 rolstoelbasketbal plaats. Ook het Nederlandse team neemt hier aan deel en strijdt tegen o.a. Duitsland, Engeland en Italie.

Tom is geselecteerd voor de EK selectie en vertrekt zondag 8 juli met het Oranje U22 rolstoelbasketbal team naar Stoke Mandeville. Dit is de geboorteplaats van de paralympische spelen. 9 juli zijn de trainingen en classificatie van de teams. De 1e wedstrijd van Oranje staat gepland tegen Duitsland op 10 juli om 12.15. Op 11 juli speelt Nederland tegen Engeland waarna op 12 juli de laatste poulewedstrijd volgt tegen Italie. Het volledige programma vindt je op de officiële website. Klik op het logo voor meer info!

EK selectie Nederlands U22 rolstoelbasketbal team
facebookhyvestwittergoogle pluslinkedin

Bekijk mijn laatste video!